Fiúk! Gyantázák már a zacsitokat vagy a pénisz tövét?
Figyelt kérdés
Tapasztalat , sérülés, alánövés, árak? Férfi vagy női szakembernél voltatok?júl. 25. 22:37
1/8 anonim válasza:
Én a gondolattól félek, hogy leszakad xd
De biztos hogy nőnél mennék. nem vagyok búza hogy egy férfi fogdosson, meg azért egy nő csak nő jobb ha az ér hozzám
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi #1, többiektől is várok akár hasonló akár picit másabb választ. A búzázás itt nem igazán dívik, nem is annyira releváns. Nem vagyok egy PC aktivista, de homofób sem. Nyilván nekem is kellemesebb ha egy nő ér hozzám (például hajnyírás, masszázs), mert hetero vagyok.
júl. 25. 23:02
3/8 anonim válasza:
Az az érdekes hogy a nők meg pont azt szeretik ha nőknél mennek. tehát ilyen alapon ők nem heteróak :D
4/8 Noren1989 válasza:
Semmi ilyen jellegű tapasztalatom nincs.
5/8 anonim válasza:
#1&3 neked mi az anyanyelved? Csak kíváncsiságból.
6/8 anonim válasza:
5, ne problémázz, semmi gond. Borsodban, Szabolcsban pl. ilyen a tájnyelv, nem úgy mondják, hogy elmegyek hozzád, hanem, hogy elmegyek nálad. Magam nagyon szeretem az összes hazai tájszólást, próbálom tanulni őket, mert részei a kultúránknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!