Van itt lesimított, lenyalt hajú lány vagy ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Teljesen oda vagyok érte, ha egy lány haja szorosan a fejbőrére le van simítva, hátrafésülve és összefogva, főleg ha szép fényes, csillogó. Használtok rá bármit, pl. hajzselét?júl. 25. 10:07
1/7 anonim válasza:
Szinkronúszóval, verseny latintáncolóval, vagy balerinával kéne ismerkedned.
2/7 anonim válasza:
Bár lehet a szinkronúszó nem jönne be neked, egyrészt ugye fura, tüdőhangsúlyos testalkatuk van, másrészt az ő hajuk nem simán zselés hanem mint a kő, olyan kemény. Láttam YouTubeon mekkora meló kiszedni a hajbók verseny után. Kopogósan kemény a hajuk.
3/7 anonim válasza:
"Szinkronúszóval, verseny latintáncolóval, vagy balerinával kéne ismerkedned"
Nyilvan, ezek a nok leallnak atlagos sracokkal......
40F incel
4/7 anonim válasza:
Itt nem lesimított, hanem zsírosság miatt letapadt, és nem lenyalt, hanem lenőtt hajú lányok vannak. 🥹
5/7 anonim válasza:
Fúúj 😂 egyik munkatársam a napokban így fogta össze a haját. Alapból sosem szokott neki ennyire lenyalt lenni de most szerintem agyon fújta hajlakkal vagy rátett egy doboz zselét de mit ne mondjak brutális pocsékul nézett ki 😂😂😂
7/7 Metionin válasza:
Mostanság divat, nekem fellépésekre kötelező de nagyon utálom. Szopott gombóc fejnek hívjuk :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!