Folt keletkezett a borostámon?
Figyelt kérdés
Sziasztok hátha valaki tudja a választ mert őszintén szolva nagyon bosszant és zavar.
Borotválkozást úgy csinálom hogy hajvágógéppel lenyomom és kész így marad egy minimális borosta viszont egy mutatóújjnyi köröm helyen egyszerűen nem nő már a borosta ( csináltam képet is így jobban látszódik mire gondolok)
Sosem volt ilyen gondom és azt se tudom ez mi és miért van ...
Volt már valakinek hasonló? Lehet ezt orvosolni valahogy vagy mi ez?
júl. 23. 17:00
1/3 anonim válasza:
Vagy fél tucat embert ismerek, akiknek van ilyen. Férjem pl. Ne legyél hiú, nem feltűnő :)
2/3 anonim válasza:
A férjemnek olyan helyen nem nő, ahol korábban volt gyulladt pattanása. Amúgy tényleg nem feltűnő, ha meg észre is veszi valaki, hidd el, senkit sem zavar, csak téged:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amiatt zavar hogy 2 hete ez még nem volt itt és nem tudom hogy mi ez, nem volt semmilyen pattanásom (nagyon kevés eset amikor van) és pikk pakk egyszercsak előjött...
júl. 23. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!