Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy nyáron ne...

Mit tegyek, hogy nyáron ne nyúljon a hajam?

Figyelt kérdés

Göndör barna hajam van de nem tudom kezelni. Ez igazából nem zavar, elvagyok vele de viszont nyáron szinte mindig elkezd nyúlni. Mit kéne használnom hogy jobban óvjam? A gyógyszertárban a növeledésért sőrélesztőt ajánlottak de nyúlásra semmit.

Hővédőt használok de szerintem későn kezdtem el.

2024. júl. 21. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem hosszú, fekete, göndör hajam van, és nekem is nehezebb kezelni nyáron. Nekem a tartós hajkiegyenesítés segített.
2024. júl. 22. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmi, amit megeszel, nem fog változtatni a már meglévő hajadon, az a frissen növő hajszakaszba épül(het) be.

Erősebben kell ápolni, ha nyúlik. Válassz egy hajpakolást és kb fülvonalról lefele használd (hajtő közelébe ne menjen). Protein, moisturizing jelszavak mentén választanék.

2024. júl. 24. 11:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2024. júl. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!