31 éves férfi vagyok, találtam itthon szőke bontatlan hajfestéket. Be akarom festeni szőkére a szakállam és a fekete hajam is. Húgom szerint viszont biztosan vörös hajat kapok, amit nem szeretnék. Igaz ez? Lehet vörös lennék?
Ne próbáld otthon.
Sötét hajnál vörös lesz az eredmény.
öcsém a barberom már 15 éve ő csinálja a hajamat
pont azért jöttünk ide,hogy tanácsot kérjünk
Nem barber a szakmája, hanem esztergályos, önképző módon tanulta.
Viszont ha te meg nem tudsz rendes tanácsot adni, akkor te meg a billentyűzetet tedd le. De nagyon gyorsan!
A festés, és különösen a sötét haj (szakáll) szőkítése eléggé önálló műfaj, de biztosan sikertelen egy drogériás festékes flakon bevetésével.
Szerintem menj el egy igazi barber shopba. Spoiler: festés nem egyenlő a szőkítéssel. Nem a fekete hajad tetejét kell befogni szőkére egy tartós festékkel (ilyen nem létezik), hanem ki kell roncsolni belőle a sötét pigmentet, és ha már nem nagyon maradt, akkor árnyalni. Hosszú, figyelmet igénylő és általában költséges folyamat, amit rendszeresen pótolgatni kell, ahogy lenő és elkezd látszani a friss sötét haj/szakáll.
Ha nem vagy kész arra, hogy rendszeresen szőkíttesd magad, vagy arra, hogy lenövéssel szaladgálj, akkor hagyd a fenébe.
Jó, már megvan a festék, nincs az az isten, hogy ne kenjük fel!
Lesz, amilyen lesz.
Elvileg már megvan, hogy a szőke nem szőkíteni fog.
Mondjuk ráírhatták volna a dobozra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!