Mit használtok a már meglévő striák ellen?
Figyelt kérdés
A combomon sajnos hízás miatt eléggé megszakadt a bőr, ami nagyon zavar engem, kellemetlenül érzem magam miattuk. Több mindent kipróbáltam már az elmulasztásukra, vagy legalább az enyhítésükre, de eddig még semmi sem vált be. Nektek volt valami, ami bevált, hatásos volt? Köszönöm!2024. júl. 14. 23:39
1/4 anonim válasza:
Semmit, mert a szétnyílt szövetet már nem lehet összeforrasztani.
Van egy ruganyosság, amit a test még bír, de ezen túl már reped. A felnőtt populáció 3/4én van, nemtől függetlenül.
Ha gyorsan megugrassz kamaszként, ahogy serdülsz csajokon ahogy mell nő és a csípő kiszélesedik, a fiúkon ahogy váll, hát és a karok megerősödnek, a lábak megnyúlnak...van akin vastag, mély árkok, van akin pici repedések csak.
Aztán ha valaki elkezd gyúrni, vagy várandós lesz, akkor is tudnak kialakulni. Az ember nem kap figyelmzetetést előtte, hogy na akkor ennyi volt amit bírt a cucc.
Preventatíve kenegetheted, de egy természetes határ van mindnekinél.
Ez nem a te hibád, az emberi test néha ilyen 🤷🏻♂️
Változó, a kötőszövettől függ.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,a hátamon kb. 12 éves korom óta vannak ilyen csíkok (lány vagyok), mert hirtelen ,,megnyúltam":) Ott nem is igazán zavar, mivel nem pirosak, nyáron ha lebarnulok, nem is igazán látszanak. A combonon zavarnak nagyon, és annak reményében írtam a kérdést ki, hogy hátha mégis van rá valami jó kence, ami használna, de akkor úgy tűnik ezeket is el kell fogadnom
2024. júl. 15. 08:46
3/4 anonim válasza:
Semmit. Hozzám tartoznak. Én elfogadtam.
4/4 anonim válasza:
A pirosság idővel csökken magától, ki fog hehéredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!