Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány éves kortól lehet elkezde...

Hány éves kortól lehet elkezdeni az IPL szőrtelenítő használatát?

Figyelt kérdés
Lányom 14 éves és csúnya a bőre mind a borotválástól, mind a gyantázástól. Hiába próbáltunk ki mindenféle bőrápolást, egyik sem használt. Felnőttes erős szőrzete van mindenhol.

júl. 14. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Olyan nincs, hogy ehhez életkor kellene. Ha erös, föleg sötét szörzetröl van szó, akkor minél elöbb célszerü tenni ellene.
júl. 14. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Mi is csináljuk ebben a korban.
júl. 14. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy szalon hivatalos oldaláról származik.

Hány éves kortól végezzük a lézeres szőrtelenítő kezeléseket? A kezelések akár 15-16 éves kortól is elvégezhetők, azonban 18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges a lézeres szőrtelenítő kezeléshez. Ugyanakkor javasoljuk, ha még nem vagy 18 éves, a lézeres szőrtelenítés kezelés megkezdése előtt végeztess el egy vizsgálatot a hormonális probléma okozta szőrnövekedés kizárása érdekében. Fontos megjegyezni, hogy a kamaszkor hullámzó hormonális állapota a lézeres szőrtelenítés eredményére is befolyással lehet.

júl. 14. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Előbb orvoshoz vinném a gyereket, nem lecsupaszítanám. Amúgy is remélhetőleg hamarosan kimegy a divatból ez az őrület.
júl. 14. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

4-es: Minek kellene egy kamaszt orvoshoz vinni, mert nő a nemi szerve körül szőr? Ez az ágyuval lőni verébre esete.

Másrészt ha a gyerek úgy érzi jól magát, akkor jogos a szőrtelenítés.

Harmadszor nem értem, téged miért zavar, sokkal higiénikusabb meg esztétikusabb szőr nélkül.

júl. 14. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Pár éve vettem egy ilyen szőrtelenítő gépet, a leírása szerint 18 év felett ajánlott használni, de természetesen a 15 éves lányom addig kíváncsiskodott, hogy megengedtem neki, a lábán használhatja. Teljesen jól működött nála is. Egyébként nem gondolnám, hogy a gyártók olyan bődületesen erős gépeket mernének piacra dobni. Barátnőm mesélte, hogy a szalonban olyan volt a lézer, mintha izzó vassal szúrkálták volna, na ezt a kis gépet alig lehet érezni. Kissé meleg amikor villant.

Manapság havonta talán 1 alkalommal vesszük elő, ugyanis alig vagyunk szőrösek. ~100 ezer körül vettem, drága de megérte az árát.

júl. 14. 21:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem a típust? Csak a lábon vált be vagy más testrészen is?
júl. 14. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
A papír szerint 18 éves kortól, de én nem hiszem, hogy bármi probléma lenne, ha egy tinédzser is használja. Amúgy nekem Philips 7000-es szériából van egy készülékem, és nekem lábon és hónaljon látszott gyorsabban az eredmény, más területen még folyamatban van. :D
júl. 15. 06:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Philips lumea. Igazából mindenhol bevált, kb 6 hónap rendszeres használat után alig maradt szőröm. Lányom nem volt ennyire kitartó, de neki is lényegesen ritkább lett.
júl. 15. 11:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznosak voltak a válaszaitok!
júl. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!