Hány éves kortól lehet elkezdeni az IPL szőrtelenítő használatát?
Ez egy szalon hivatalos oldaláról származik.
Hány éves kortól végezzük a lézeres szőrtelenítő kezeléseket? A kezelések akár 15-16 éves kortól is elvégezhetők, azonban 18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges a lézeres szőrtelenítő kezeléshez. Ugyanakkor javasoljuk, ha még nem vagy 18 éves, a lézeres szőrtelenítés kezelés megkezdése előtt végeztess el egy vizsgálatot a hormonális probléma okozta szőrnövekedés kizárása érdekében. Fontos megjegyezni, hogy a kamaszkor hullámzó hormonális állapota a lézeres szőrtelenítés eredményére is befolyással lehet.
4-es: Minek kellene egy kamaszt orvoshoz vinni, mert nő a nemi szerve körül szőr? Ez az ágyuval lőni verébre esete.
Másrészt ha a gyerek úgy érzi jól magát, akkor jogos a szőrtelenítés.
Harmadszor nem értem, téged miért zavar, sokkal higiénikusabb meg esztétikusabb szőr nélkül.
Pár éve vettem egy ilyen szőrtelenítő gépet, a leírása szerint 18 év felett ajánlott használni, de természetesen a 15 éves lányom addig kíváncsiskodott, hogy megengedtem neki, a lábán használhatja. Teljesen jól működött nála is. Egyébként nem gondolnám, hogy a gyártók olyan bődületesen erős gépeket mernének piacra dobni. Barátnőm mesélte, hogy a szalonban olyan volt a lézer, mintha izzó vassal szúrkálták volna, na ezt a kis gépet alig lehet érezni. Kissé meleg amikor villant.
Manapság havonta talán 1 alkalommal vesszük elő, ugyanis alig vagyunk szőrösek. ~100 ezer körül vettem, drága de megérte az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!