Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes lenne befestenem...

Érdemes lenne befestenem itthon a hajam első alkalommal? Vagy menjek fodrászhoz?

Figyelt kérdés

Vettem ilyen Loreal Casting Creme gloss nevű hajszínezőt, amivel meg kell mosnom a hajamat. Feketecseresznyeszínben és egy fényesebb barnásat kevernék össze.

Alapból sötétbarnahajam van, majdnem feketébe árnyaló és göndör. 30 éves vagyok és megjelentek az első őszhajszálaim. Érdemes lenne ezzel kezdeni vagy többet rontanék mint használna?

Köszönöm.

2024. júl. 13. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Hát ha elkezded nem tudod majd abbahagyni az biztos.
2024. júl. 13. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem világos mit vettél. Ugyanazt a márkát két különböző árnyalatban?

Próbáld ki nyugodtan, rontani biztos nem fogsz semmit, max nem lesz látható eredménye.

2024. júl. 13. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, ugyanazt a márka két különböző árnyalatban. Ismerősöm ajánlotta, hogy ő keverni szokta és beválik neki... na igen, ezért is kérdezem
2024. júl. 13. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Miért baj az ősz haj? 20 éves korom óta őszülök, de eszembe se jutna tartós festéket használni, max hajszínezőt.
2024. júl. 13. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Á, szóval ez is ilyen :))

"Fokozatos kimosódásának és szabadalmaztatott ápoló összetételének köszönhetően, mely meggátolja a haj sérülését, a hajszínét tetszése szerint bármikor nyugodtan megváltoztathatja."

Akkor próbáld ki nyugodtan.

2024. júl. 13. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, csak épp a majdnem feketén ez meg se fog látszani. Max az ősz szálakon.
2024. júl. 13. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!