Hosszú hajú lányok/nők, esetleg férfiak… ti nem zavarodtok meg ebben a melegben a hajatoktól? Tippek, hogyan hordjam?
Derékig érő hajam van. Nem vastag, de így is csurom vizessé izzadom, ha ki van bontva. Lófarokban is. Nagyon melegíti a hátamat, és patakban folyik alatta a víz. El sem merem képzelni, hogy annak milyen, akinek igazán dús haja van.
Kontyban szoktam hordani, de így több mint 1 hét kánikula után már nagyon unom. Valami tipp, hogyan hordhatnám még?
Levágás nem opció, mert ahhoz, hogy ne izzadjak alatta szarrá, rövidre kéne vágni. Meg imádom is a nagy hajamat.
Én úgy szoktam hordani hogy a fülem mögött van, bár igaz nekem csak majdnem válig érő, de érzem ha nem így hordom akkor nagyon melegít. dús eléggé.
Hajráfot vagy fejpántot esetleg kipróbálhatnál
Fejed tetéjén fogd össze laza gumival. Az utolsó hurkot ne húzd át, hanem "U pin" csatokkal csatold el. Így nem húzza a súlya semerre.
Nekem hátközépig érő, nagyon dús és vastagszálú a hajam. Én most úgy hordom, hogy lófarokba felkötöm, és a lófarkat befonom egybe.
De ma láttam egy lányon, hogy neki ilyen Leila hercegnős haja volt, két kis konty a feje tetején.
Legjobb barátnőm befonva hordja.
“Mondjuk nem értem, minek hosszú haj, ha csak kiengeded meg lófarok.”
Mert pont hogy akkor látszik a hossza. Az meg szerintem gyönyörű. Ha csak kontyban hordja valaki, akkor mindegy, hogy váll alá vagy fenékig ér. Persze ez csak az én véleményem.
Én fiú/férfi vagyok. Életemben ez az első nyár, hogy megnövesztettem a hajam. Na nem derékig, épphogy a vállamig ér. De sosem volt ennyire hosszú. És igen, nagyon melegít. Én ez ellen azt csinálom hogy hátul összefogom egy hajgumival. Ez is nagyon sokat jelent. Nekem a hátamat nem melegíti szerencsére, csak a fejemet, nyakamat, ha ki van engedve. Viszont télen előny, hogy nem kell majd sapka.
Azon kívül hogy összefogod amennyire csak tudod, én nem tudok erre más módszert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!