Könnyű géles arckrémet keresek?
Figyelt kérdés
Korábban a clinique 100h moisture surge hidratálóját használtam és szerettem. Egy olcsóbb alternatívát keresek, aminek szépek az összetevői és könnyen beszívódó géles állaga van. Fontos, hogy géles, de ne egy ilyen vastag szilikonos cucc legyen, ami csak ül az arcon és nem szívódik be. Tudtok ilyet? Ti mit használtok? Az a tapasztalatom, hogy jó áron jó géles arckrémet baromi nehéz találni, amit ebben a nagy melegben is elviselek az arcomon. Már arra is gondoltam, hogy valami szérumot kéne keresnem hidratáló helyett. A bőröm kombinált, vízhiányos.júl. 12. 21:27
1/1 anonim válasza:
Én az elyn's lab all in extra ajánlom. 100ml 5000 ft-ért így szerintem. De a geek&gorgeous hydration station-t sokan szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!