Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik ez a szempillanövesztő...

Melyik ez a szempillanövesztő szérum az örsi dm-ben?

Figyelt kérdés

Néhány napja voltam az Örsön a Sugárban lévő dm üzletben, és a makeup polcokkal szemközti arcápolásos polc legfelső polcán (ha jól emlékszem) volt egy szempillanövesztő szérum. Összetevői nagyon tetszettek, viszont végül nem vettem meg. Másnap gondoltam megtalálom a neten a dm honlapján és mégis megveszem, de nem találtam meg :(

Kis (bár szérumhoz kicsit nagy, kb 20x10 cm) fehér dobozban, letisztult designnal, fekete betűkkel. Az alján volt egy szem logó, hasonlóan a Long4Lashes szempillanövesztő szérum dobozához, de az összetevői alapján biztos nem az volt. Az ára 6000 valamennyi volt. Öszzetevői közt volt koffein és Biotinoyl Tripeptide-1 és még sok más jóság, de összességében nem állt túl sok dologból.

Tőlem elég messze van az örsi Sugár, és ilyen dögmelegben nem szívesen utaznék majd egy órát. Gondoltam, hátha valaki felismeri a leírásáról :'(.

2024. júl. 11. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Igazából fogalmam sincs mire gondolsz, meg nem is vagyok ismerős a boltban, de ezt találtam ami nagyjából megfelel a leírásodnak.

Én is végignéztem a dm oldalát és nem találtam. Viszont ha beírod az összetevőket és hozzáteszed azt, hogy szempillaszérum úgy talán sikerrel jársz. :)

2024. júl. 11. 23:06
 2/2 A kérdező kommentje:

úúúú lehet ez volt az!!

A dobozáról nem találtam képet, esélyes hogy nem is dobozban árulják, de az összetevőlista nagyon ismerős. Mégha nem is ez volt az, ez is egy szuper szérum, lehet végül ezt veszem meg :D

Összetevők alapján azóta kutakodtam, főleg krémmánián, de még nem sikerült levadásznom. Lehet végül visszabotorkálok az Örsre. Mindenesetre köszönöm :)

2024. júl. 12. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!