Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hónaljamon sötét a bőr,...

A hónaljamon sötét a bőr, nagyon zavar. Olvastam netet, de érdekelne, hogy kinek mi az, ami bevàlik?

Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 22:19
 1/3 anonim válasza:

2 fajta rutinom van rá az egy a boltban kapható kemikáliák segítségével csinálom, DE Csak akkor, ha nem menstruálok. Heti 1 x szoktam, Szombaton.

Meg van a természetes, amit menzesz alatt csinálok akkor ezt viszon csak Szerdán és Szombaton. (A hámlasztást csak Szerdán.)

Az első az általános kemikáliás:

1. Szőrtelenítés

2.Sresszelt bőrfelületet regeneráló "szérummal" szoktam bekenyni, kb 2-3 órát várok vele a következő lépésig (Helia - D-s termék)

3. Száraz dörzsölés: az adott területet úgymond elkezded dörzölni kefével, ezzel fokozod a vérkeringést a területen.

4. Hámlasztó. (Helia -d Smooth out)

5. Hidratáló krém v. testápoló (Én ugyan csak a Helia - d termékeit használom, nekem személy szerint beváltak, nagyon szeretem őket.)

6. Ha beitta a bőr az 5. lépés valamelyikét, akkor én szoktam használni rá utána (érzékeny bőröm van) Stress less szérumot, ez viszon 2 perc és beissza.

FONTOS: Napra ne menj ki fényvédelem nélkül. Igen,tudom fura hogy be kell kenni a hónaljunkat is, de mivel hámlasztózva volt így ez elengedhetetlen.

Direk ki a napra vele ne menj napozni, nem szabad. Fényérzékeny lesz a bőröd.

Hasonló a természetes megoldás is:

1. Szőrtelenítés

2.Aloeverával kenyem be a szőrtelenített területet

3.Száraz dörzsölés

4. Cirtom és só. Fél citromot félbe vágok és belerakom a sóban. Ráteszem a hónaljamra és körkörös mozdulatokkal elkezdem finoman dörzölni rajta. Kb 5 percig. (Ez a hámlasztás)

5. Lemosom.

6. Hidratálás és Aloevera, minden mennyiségben :)

(Legalább is jó esik utána a bőrömnek)

És kész. Ha kimegyek fényvédőzök nagyon és igyekszem olyan ruhában lenni ami takarja a hónaljamat.

Nálam ez bevált. Persze, nem 1-2 nap alatt jöttem rá, hogy ez az én bőrömnek jó. Nekem is ezzel 2 hónap alatt sikerült eltűntetni ezt az elszíneződést, de utána többet soha sem jött vissza.

Remélem ezzel tudtam segíteni.

júl. 19. 11:53
 2/3 anonim válasza:

Glycolic Acid azaz Glikolsav. Lehet kapni dm-ben, müllerben, mindenhol.

Jó az előző de, a dörzsölés után szerintem csak kenyd be ezzel.

Jó lesz, meglátod.

júl. 19. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, ki fogom próbálni!
júl. 20. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!