Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszín hozza ki a...

Milyen hajszín hozza ki a barna bőrt a legjobban?

Figyelt kérdés

Kreol barna bőröm van és kékeszöld szemem vagy valaki még szürkének is nézi.

Most festett fekete hajam van. De már kicsit kezdem unni mégis olyan egyszínű.Arra gondoltam valami szép arna hajat szeretnék ami kihozza még jobban a barnaságot és kidobja a szemet.

Esetleg linkelnétek?

2010. okt. 31. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Aranyszőke!
2010. okt. 31. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Hidegszőke..Az a tuti van 1 barátnőm neki is ilyen van hidegszőke haja kék szeme és barna bőre csak neki sajnos a bőrszíne nem természetes, hanem szolizott..
2010. okt. 31. 16:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy jól állna az a nagyon világos szőke. Szerintem el cigányosítana. Főleg, hogy félvér vagyok. Bár mondjuk inkább magyarnak néznek mint cigánynak, de szerintem azért látszik hogy van bennem.
2010. okt. 31. 17:08
 4/13 anonim ***** válasza:
2010. okt. 31. 18:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Jöhet még! :)

2010. okt. 31. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
2010. okt. 31. 19:15
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyit találtam hirtelen...

2010. okt. 31. 19:17
 8/13 anonim válasza:
A szőke haj semmiképp sem cigányosítana el, mert egy cigány se szőke! :) De a világsobarna még mindig jobb a sötét bőrhöz! :)
2010. okt. 31. 19:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát én szoktam látni cigányokon szőkét. Igaz elég ritkán.

Aszt hiszem azokra mondják, hogy beás szőke.

Köszi a válaszokat! :)

2010. okt. 31. 19:37
 10/13 anonim ***** válasza:

A hideg szőke barna bőrhöz nem jó, mert ugyan lehet hogy kihozza a barnaságot, de ROSSZ ÉRTELEMBEN! Nagyon csúnyán és természetellenesen hat, (tényleg cigányosan) mert a hideg szőke és a meleg barna ütik egymást!

Ezért MELEG aranyszőke a megfelelő, mert kiemeli a barnaságot ÉS természetesen is hat, mert mindkettő meleg szín, és ezek nagyon szépek együtt!

De válassz te, Kedves kérdező, melyik szebb és esztétikusabb:

Barna bőr + platina szőke: [link]

Barna bőr + aranyszőke: [link]

Szerintem egyértelműen az aranyszőke a legszebb választás.

2010. nov. 1. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!