Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan néz ki a bőrápolási...

Hogyan néz ki a bőrápolási rutinod?

Figyelt kérdés

júl. 7. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

A nyári elég minimalista

Reggel arclemosás, néha c-vitamin származék, fényvédő. (Tél, ősz tavasz jobban bírja a tiszta c-vitamint is)

Este:

Dupla lemosás, mert sokat sminkelek, hialuronszérum, hidratáló.

Heti 2x szalicilsav, mert kombinált, tág pórusú a bőröm, illetve heti 1x mandulasav, ami gyulladáscsökkentő hámlasztó.

Illetve peptidszérumot használok a nem hámlasztós napokon.

júl. 7. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Reggel vízzel arclemosás, majd c vitamin szérum, alpha arbutin szérum, majd fényvédő.

Este van amikor dupla lemosás (van amikor nem érzem szükségét), utána tretinoin, majd hidratáló.

A tretinoin után van amikor használok niacinamide-ot, de sokszor mostanság elfelejtem, plusz nem láttam semmi hatását, szóval ellustultam annak használatával, jelenleg úgy vagyok vele, hogy "csak fogyjon már ki az üveg".

Régebben használtam AHA-t, BHA-t, de mióta használok tretinoint, a bőröm az AHA-ra extrém módon érzékeny, BHA-t pedig mióta elfogyott, el is felejtettem újra venni, de majd egy ponton azt valószínűleg pótlom. Pluszban van egy tonerem is, azt is szoktam azért reggel-este használni, de sokszor elfelejtem, szóval azért sem írtam feljebb bele. Amiket fent írtam, azok fixen minden nap meg vannak kb, néha hagyok 1-1 pihenőnapot. Amúgy régen több dolgot használtam, de egyiknek se láttam kifejezetten hatását, szóval most igazából azon vagyok, hogy kevesebb terméket használjak.

júl. 7. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Reggel micellás víz, BHA pad, hyaluron sav, c vitamin, SPF.

Este lemosó, és váltott napok. "A" napon aha tonik és retinal, (az én bőröm bírja), "B" napon ceramidos tonik és rézpeptid. Majd kollagénes hidratáló.

Heti 1x használom az Ordinary hámlasztóját, sokszor fizikai radírt is. (Nagyon vastag és fakó bőröm van, szerintem sósavval sem lehetne túlhámlasztani.)

júl. 7. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!