Mi a különbség az IPL és a szalonos végleges szőrtelenítés között?
Én szalonban csináltatom. Ami a tapasztalatom, hogy nem csak az ára húzós, hanem a fizikai fájdalom is. Azt hittem a legrosszabb része mikor kifiztem, de nem, maga a kezelés. Nagyon fáj, sokkal jobban és máshogy mint a gyanta.
Másik tapasztalat, hogy ahova én járok, ott a legnagyobb, legtöbb kezelést tartalmazó csomag az 14 alkalmas. Azt mondják annyi azért nem szokott kelleni senkinek, de olyan 8-10 simán. Ahogy nézem más szalonokban sokkal kevesebb kezelést tartalmaznak a csomagok, nem tudom itt mennyire van változatosság a technikákban vagy az erősségben, vagy ez mitől függ, mi a garancia hogy pl egy 4 alkalmas kezelés után nem még csak foltokban hullik ki a páciens szőre. Én most tartok a 9. alkalomnál, és 1-2 szőrszál még mindig van.
Az otthoni IPL és a szalonos gép nagyon hasonló, annyi a különbség hogy a szalonos sokkal erősebben villant. A szalonosból 4-5 alkalom elég ahhoz hogy 1-2 évre szőrtelen legyél, míg az otthoni kis gépet folyamatosan 2 hetente használnod kell.
Igazából ez egy anyagi és kényelmi kérdés innentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!