Ha szőrös egy lány karja,hasa, lába,háta (nyilván lelehet kezelni csak sok idő mindent stb és valakinek ilyen a genetikája vagy betegség is lehet)annyi a kérdés hogy ez undorító?
Figyelt kérdés
Apukám azt mondta mindig hogy ez természetes,de én annyira szégyellem még akkor mikor levan szedve,hogy képes vagyok 40 fokban is pulcsit felvennijúl. 2. 12:28
2/10 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán. Ha sötét a szőröd ki is tudod világosítani szőke hajfestekkel a karodon.
3/10 anonim válasza:
Nem undorító,dehogy is! Sok lány szőrös alapból,csak leszedik.Én is ilyen vagyok,szégyellem is,de nem gátol semmiben. Ha kezd kinőni és látni,már nem érdekel,ilyen és kész.
5/10 anonim válasza:
A pihék, és ami nem annyira látszik/rövid nem gáz
Természetes
6/10 anonim válasza:
Szintén jetiszőrös nőként én undorítónak találom, nem is mutogatom magamat sehol.
8/10 anonim válasza:
Undorító, de lehet tenni ellene. Gyanta csodákra képes.
Nem tehetsz róla, de ellene igen.
10/10 anonim válasza:
Nem undi, a közelmúltban volt is ezzel kapcsolatban egy sztorim, amit a kérdezőnek, ha érdekli privátban le is írok. Szintén egy szőrösebb lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!