Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha szőrös egy lány karja,hasa,...

Ha szőrös egy lány karja,hasa, lába,háta (nyilván lelehet kezelni csak sok idő mindent stb és valakinek ilyen a genetikája vagy betegség is lehet)annyi a kérdés hogy ez undorító?

Figyelt kérdés
Apukám azt mondta mindig hogy ez természetes,de én annyira szégyellem még akkor mikor levan szedve,hogy képes vagyok 40 fokban is pulcsit felvenni

júl. 2. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy undorító.
júl. 2. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem ciki egyáltalán. Ha sötét a szőröd ki is tudod világosítani szőke hajfestekkel a karodon.
júl. 2. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem undorító,dehogy is! Sok lány szőrös alapból,csak leszedik.Én is ilyen vagyok,szégyellem is,de nem gátol semmiben. Ha kezd kinőni és látni,már nem érdekel,ilyen és kész.
júl. 2. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
Elég undorító.
júl. 2. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:

A pihék, és ami nem annyira látszik/rövid nem gáz

Természetes

júl. 2. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Szintén jetiszőrös nőként én undorítónak találom, nem is mutogatom magamat sehol.
júl. 3. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem szép
júl. 3. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

Undorító, de lehet tenni ellene. Gyanta csodákra képes.

Nem tehetsz róla, de ellene igen.

júl. 3. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem undorító, ez természetes.
júl. 4. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem undi, a közelmúltban volt is ezzel kapcsolatban egy sztorim, amit a kérdezőnek, ha érdekli privátban le is írok. Szintén egy szőrösebb lány vagyok.
okt. 2. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!