Miért ártalmas az alkohol a bőrnek? Mármint, ha rákenünk alkoholos-gyógynövényes oldatot.
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 11:55
1/3 anonim válasza:
ez butaság, nem ártalmas csak kicsit kiszárítja. aminek modnjuk akkor van értelme ha pattanásos a bőröd, mert leszarátja elméletileg. hogy csak elméletileg, vagy a gyakorlatban is, azt ne tudom :D
3/3 anonim válasza:
Igen leszáritja.De tényleg csak pattanásra tegyél,nekem is mondták én meg letojtam és az egész arcomat alkoholos-vattakoronggal áttöröltem és hát borzasztó lett úgy kiszáradt h alapozót sem tudtam feltenni mert nagyon csúnya volt.Igy kellett kimennem az utcára.....Szóval ne csinálj ilyet és csak a pattanásra tegyél alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!