Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám eltüntetni?

Hogy tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés

Ma vettem észre, hogy sajnos eléggé pattanásos a fenekem. Szinte annyira, hogy ilyet még életemben nem láttam. Nem tudom, mitől lehet, mert már túl vagyok a kamaszkoron, szellős anyagú ruhákat hordok és rendszeresen tisztálkodom. Egyik piros és kicsi, másik nagy és pukli, valamint vannak ilyen lilás-sötétes foltok, ami valószínűleg régi pattanás helye lehet. Nagyon elkezdett zavarni, mert jön a bikini szezon és én szégyelek így strandra vagy nyaralni menni, valamint a barátomnak sem merem mutogatni, mert annyira igénytelen hatása van és mindig ügyelnem kell arra, hogy ne lássa. Milyen krémet lehetne használni erre, vagy nektek mi vált be, ami gyors és hatásos?

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

23/L

2024. jún. 27. 16:28
 1/2 anonim válasza:
sima hidratáló krémmel kezd szerintem. Nem dörzsöli ki valami? Szék, ruha, bugyi?
2024. jún. 27. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Izzadás? Főleg nyáron nem meglepő ha az ember a feneke táján is izzad, főleg ha még sokat is ül, az sem segít összességében ilyen helyzetben. Bármennyire is nevetségesen hangozhat, ha sokat izzadsz, akkor izzadásgátló megérhet egy próbát.
2024. jún. 28. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!