Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pesten dauert készít valaki?

Pesten dauert készít valaki?

Figyelt kérdés

Ki ismer Pesten jó fodrászt nem horroráron aki dauert készít

Több hajas csoportban is megkérdezem a Facebookon, több szalon nevet is kaptam ahol felvettem a kapcsolatot az illetővel és kiderült egyáltalán nem csinálnak dauert :( számomra furcsa.

Szóval megpróbálom itt hátha valaki tudd ebben segiteni

Csatolva küldök két képet,hogy mi lenne az elképzelès

[link]

[link]

jún. 23. 05:26
 1/4 A kérdező kommentje:

És kérlek ne olyan helyet írhatók,hogy pl Debrecen, Győr,mert én kifejezetten Pesten keresek

Facebook csoportban sem értették meg,hogy nem szolnok nem Debrecen nem Győr hanem Pesten.

jún. 23. 05:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem konkrétan dauer van a hajamban, hanem Biohaires newave. Ha szóba jön nálad ez is, akkor szívesen megírom, melyik szalonjukban csináltattam.
jún. 23. 08:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Persze írjad csak

Kíváncsi vagyok rá

jún. 23. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A Wesselényi utcai üzletükben készítette a Csilla nevű fodrász hölgy, jó szívvel ajánlom. :)
jún. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!