Pesten dauert készít valaki?
Figyelt kérdés
Ki ismer Pesten jó fodrászt nem horroráron aki dauert készít
Több hajas csoportban is megkérdezem a Facebookon, több szalon nevet is kaptam ahol felvettem a kapcsolatot az illetővel és kiderült egyáltalán nem csinálnak dauert :( számomra furcsa.
Szóval megpróbálom itt hátha valaki tudd ebben segiteni
Csatolva küldök két képet,hogy mi lenne az elképzelès
jún. 23. 05:26
1/4 A kérdező kommentje:
És kérlek ne olyan helyet írhatók,hogy pl Debrecen, Győr,mert én kifejezetten Pesten keresek
Facebook csoportban sem értették meg,hogy nem szolnok nem Debrecen nem Győr hanem Pesten.
jún. 23. 05:28
2/4 anonim válasza:
Nekem nem konkrétan dauer van a hajamban, hanem Biohaires newave. Ha szóba jön nálad ez is, akkor szívesen megírom, melyik szalonjukban csináltattam.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze írjad csak
Kíváncsi vagyok rá
jún. 23. 09:23
4/4 anonim válasza:
2. vagyok. A Wesselényi utcai üzletükben készítette a Csilla nevű fodrász hölgy, jó szívvel ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!