Japán manikűr - mit ronthattam el, ha csak matt lett tőle a körmöm?
Ismeri valaki ezt a technikát?
Vettem egy japán manikűr szettet (crystal nails-től), és kipróbáltam, de most csak mattabb/fénytelenebb a körmöm mint előtte….
Megnéztem több videót is hogy hogyan kell csinàlni (a crystal nails videóját is és másokét is), elolvastam több leírást, mindent betartottam a szett hasznàlati útmutatójából, jó sorrendben használtam a jó eszközöket, nem reszeltem túl, annyi anyagot használtam amennyit a videókban láttam, stb…
Mit ronthattam el? És hogy tudnám kijavítani? (Egyszer már próbáltam a porral újrapolírozni, a leírás szerint attól lesz fényesebb, de semmi nem változott) Gondolom a viasz miatt most nem festhetem le lakkal se, hogy legalább az visszaadja a fényét…
Lefestheted. Jobban tapad ra a lakk es tovabb tart. Csinaltam mar soxor, nagyon elveztem , hogy hosszan tartott a lakk.
A zold viaszos az elso. A por a masodik. Szarvasborrel kell polirozgatni ameddig meg nem csillan rajta a feny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!