Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke festéssel javítanák a...

Szőke festéssel javítanák a helyzeten? Lányok segítseteek.

Figyelt kérdés
Voltam fodrásznál a sötétbarna hajamat szőkitette volna, de először szivatás nélkül, csak szőke festékkel, kis balayage-al, nem jött össze, nem fogta meg rendesen a sötét hajam, egy kis világosabb átmenet látszódott, ezért mentem másodjára, ahol szivatta, na a gond:D a fejem teteje sötétbarna, a közepe az előző szőkítés miatt középbarna, a vége sárga kb, 3 vizszíntes csík a hajam színe kb. Semmi átmenet. Kérdés, ha erre ráfestek egy dobozos szőke hajfestékkel( az egész hajra) mit érnék el? 3 színt csak világosabba? vagy ha esetleg a 2barnát beszőkíteném, keveset rajtahagyva világosítanám a kevésbé eltérés hasznára? Köszi ha válaszoltok, tudom tudom fodrász... megoldom, már ennek mindegy.
2024. jún. 21. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Megoldod, utána leszakadozik a hajad, a maradék ronda lesz, csak ne csodálkozz
2024. jún. 21. 15:31
 2/2 A kérdező kommentje:
én nem csodálkozok:)
2024. jún. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!