Mit rontok el, miért nem sikerül felhabosítani a borotvakrémet ?
Figyelt kérdés
meleg vízzel benedvesítettem a pamacsot és a tálat is, a tál alján hagytam egy kevés vizet, belenyomtam a krémet aztán pedig elkezdtem kavarni a pamaccsal, de percek után sem történt semmi.2024. jún. 21. 13:13
2/10 A kérdező kommentje:
Morgan's borotvakrém aloe verával, szürke tubusos
2024. jún. 21. 17:06
3/10 anonim válasza:
Hülye kérdés, de nem lehet, hogy nem habzó krém? Csak fel kell kenni és leborotválni?
4/10 A kérdező kommentje:
na ezt passzolom, ez az első krémem és csak most ismerkedek a pamacsos habbal, szóval nincs összehasonlítási alapom
2024. jún. 21. 17:14
5/10 anonim válasza:
Ha krém akkor nem habzik fel. A gélek vannak amik krémes allagban jonnek ki a tubusbol es vizre habos. A krémek sose habosodnak
6/10 anonim válasza:
Szerintem jol csinaltad. Nem a te hibad,ha a krem habzott a pamacsos kavarassal. Hasznalj mast ,ha habzast akarsz.
7/10 anonim válasza:
5
Tessék?Barbon,Wilkinson,Palmolive,Nivea.Ezeket a tubusos borotvakrémek használtam eddig..Mind habzanak.De mindegy..
8/10 anonim válasza:
Ez az a kenőcs?Ezt nem használtam.De itt azt írják,hogy nem habzik.Úgy tűnik,hogy ez ilyen fajta.Mondjuk én ilyen drágát elsőre nem vettem volna..
Szerintem próbaképpen,kiindulási alapnak végy mondjuk egy Barbont.Az olcsó és pillanatok alatt felhabzik.
9/10 A kérdező kommentje:
igen, ugyan ez.
De egy csomagnak volt a tartalma, nem külön vettem.
2024. jún. 22. 16:04
10/10 A kérdező kommentje:
viszont akkor kipróbálok majd valami mást ha ez elfogyott.
2024. jún. 22. 16:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!