El vagyok keseredve, mit tegyek? mit használjak a szám feletti szőrtelenítésre?
másfél hete voltam kozmetikai szalonban, ahol életemben először wax gyantával leszedtek a szám feletti pár szőrszálat.
azt mondták, arcon csak waxot használknak, cukorpasztát nem, és hogy 5 hét múlva menjek megismételni vissza.
most azt látom, hogy 1 hét elteltével már kezd kinőni, amit leszedtek, pont ott.
lehet, hogy ennyire sem tartós ez? vagy nem mondtak igazat, és megerősíti a szőröket?
nem szeretném azt, nem tudok vele bánni.
engem az érdekel, hogy aki waxot hzasználtat szalonban, annak mik a tapasztalatai, ill. hogy cukorpasztát aki próbálta ilyen helyen szalonban, annak mik?
Szemöldökcsipesszel szedem én is.
Ezért lenne jó normalizálni végre, hogy a nőkön is nő szőr.
Mert a helyzet az, hogy messziről nem látszanak, akinek meg szimpatikus vagy és kedvel, néhány szőrszállal is az leszel.
Undorító, amikor a libák igénytelenezik, meg csubakkázzák egymást APRÓSÁGOK miatt.
de azt nrm értem, ha szalonban csinálta erre kiképzett kozmetikus waxszal, hogy lehet, h. 1 hét után visszanő??
amikor sima veet hideggyantaszalagot tettem rá, az kb. 3 hétig vagy 1 hónapig is kitartott.
angolul is utánaolvastam a waxing-nak, mindenhol azt írták, 1 hónapig is kitart, és nem erősíti, hanem idővel koptatja.
Relatív, hogy kinél meddig tart.
Van, akinek extra lassan nő a szőre, és azok is csak szőke pihék, míg másnak már 5 nap után elkezdenek visszanőni.
Ez lehet genetika, de hormonális dolog is. Abszolút egyéni.
Egy szörszál ciklusa kb 6 hét. Nem az a szőr nő vissza amit kiszedett. Hanem az ami még ki se volt bújva mikor leszedetted. Teljesen masik szal. Es sose lesz hetekig teljesen sima. Az 5 het alatt bizony folyamat ki fognak bujni az ujabb szalak.
Pont ugyanaz a helyzet ha labon gyantazol vsgy epilalsz.
Nekem ks a csipesz valt be. Heti 1-2x kb 5 perc. Mindig azt szedem ki ami aktualisan megnott kiszedhetore
Hetente gyantazom magamnak, ez nem egy nagy tragedia szamomra, max 1 perc.
Ha a gyanta utan marad 1-2 kosza szal, azt szemoldokcsipesszel kiszedem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!