Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El vagyok keseredve, mit...

El vagyok keseredve, mit tegyek? mit használjak a szám feletti szőrtelenítésre?

Figyelt kérdés

másfél hete voltam kozmetikai szalonban, ahol életemben először wax gyantával leszedtek a szám feletti pár szőrszálat.

azt mondták, arcon csak waxot használknak, cukorpasztát nem, és hogy 5 hét múlva menjek megismételni vissza.

most azt látom, hogy 1 hét elteltével már kezd kinőni, amit leszedtek, pont ott.

lehet, hogy ennyire sem tartós ez? vagy nem mondtak igazat, és megerősíti a szőröket?

jún. 15. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Szemöldök csipeszt. Heti 2x kiszeded, nem több egy két percnél az egész.
jún. 15. 10:39
 2/9 A kérdező kommentje:

nem szeretném azt, nem tudok vele bánni.

engem az érdekel, hogy aki waxot hzasználtat szalonban, annak mik a tapasztalatai, ill. hogy cukorpasztát aki próbálta ilyen helyen szalonban, annak mik?

jún. 15. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Szemöldökcsipesszel szedem én is.

Ezért lenne jó normalizálni végre, hogy a nőkön is nő szőr.

Mert a helyzet az, hogy messziről nem látszanak, akinek meg szimpatikus vagy és kedvel, néhány szőrszállal is az leszel.

Undorító, amikor a libák igénytelenezik, meg csubakkázzák egymást APRÓSÁGOK miatt.

jún. 15. 10:52
 4/9 A kérdező kommentje:

de azt nrm értem, ha szalonban csinálta erre kiképzett kozmetikus waxszal, hogy lehet, h. 1 hét után visszanő??

amikor sima veet hideggyantaszalagot tettem rá, az kb. 3 hétig vagy 1 hónapig is kitartott.

angolul is utánaolvastam a waxing-nak, mindenhol azt írták, 1 hónapig is kitart, és nem erősíti, hanem idővel koptatja.

jún. 15. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Nálam a wax xart se ért, csak egy csomó pénzt kidobtam rá. Maradt nekem is a csipesz.
jún. 15. 11:14
 6/9 A kérdező kommentje:
és a cukorpaszta?
jún. 15. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Relatív, hogy kinél meddig tart.

Van, akinek extra lassan nő a szőre, és azok is csak szőke pihék, míg másnak már 5 nap után elkezdenek visszanőni.

Ez lehet genetika, de hormonális dolog is. Abszolút egyéni.

jún. 15. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Egy szörszál ciklusa kb 6 hét. Nem az a szőr nő vissza amit kiszedett. Hanem az ami még ki se volt bújva mikor leszedetted. Teljesen masik szal. Es sose lesz hetekig teljesen sima. Az 5 het alatt bizony folyamat ki fognak bujni az ujabb szalak.

Pont ugyanaz a helyzet ha labon gyantazol vsgy epilalsz.

Nekem ks a csipesz valt be. Heti 1-2x kb 5 perc. Mindig azt szedem ki ami aktualisan megnott kiszedhetore

jún. 15. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Hetente gyantazom magamnak, ez nem egy nagy tragedia szamomra, max 1 perc.

Ha a gyanta utan marad 1-2 kosza szal, azt szemoldokcsipesszel kiszedem.

jún. 15. 22:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!