Száraz fejbőrre/korpára javaslat?
Sziasztok, jó ideje szenvedek már vele és felsorolni nem tudnám hány terméket kipróbáltam de semmi nem használt a fejbőrömre :)
Száraz fejbőrre/korpára van akinek teljesen bevált valami?
Nem mentem még bőrgyógyászhoz de valószínűleg az lesz belőle úgyis, gondoltam előtte teszek egy próbát még itt :)
Köszi előre is!
22/F
Hát nekem a szódabikarbónás módszer jött be. Heti egyszer max 2x mostam vele hajat. 2-3 mosás után rendbe jött a a hajam nem volt korpás és azóta sem az. De utána már ne mosd szódabikarbónával a hajad.
Módszer leírva:
Hajmosásnál rakj a hajadba egy kis kanálnyi szódabikarbónát. Dörzsöld bele a hajadba hagy fél percig max 1 percig a hajadban és őblitsd ki először sima vizzel utána samponnal.
Most írni fogják hogy jajj kiszárad a hajad. Pár alkalomnál nem fog, tapasztalatból mondom. Addig mondják ezt amíg ki nem próbálják. Csak 2-3 alkalommal kell használni és rendbe jön a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!