Létezik olyan hajnyíró gép, amelyik teljesen kopszra, kvázi bőrig tud borotválni, anélkül, hogy fájdalmas legyen és ne sértse meg a bőrt?
Figyelt kérdés
Ugye a sima hajnyíróknál a 0-ás az kb. 0,5mm-es hajat jelent és ez elég szarul néz ki szerintem. Eléggé kopaszodok azért gondoltam ,hogy akkor teljesen kopaszra nyírnám a fejem, de hagyományos borotvával nem akarok szenvedni.jún. 14. 10:13
3/5 anonim válasza:
Mi a szenvedés benne? Persze, nem divatborotvákat kell használni, én a retro cserélhető pengéssel tolom le, már sok éve. Nem tart sokkal tovább, mint géppel.
4/5 A kérdező kommentje:
Inkább attól tartok, hogy összevagdosom a fejem, amit meg nem akarok. Amilyen béna vagyok ezekben a dolgokban tuti szanaszét vágnám magam.
jún. 15. 14:18
5/5 anonim válasza:
4
Hát ha ennyire félsz a régi rendszerű biztonsági borotvától,akkor jó lesz neked mondjuk egy mach 3 is.Azzal aztán már tényleg kész művészet lenne összevagdosni a fejedet.Előbb letolod hajnyíróval amilyen rövidre engedi a gép.Aztán utána bekened a fejed borotvahabbal és végigmégy rajta a három pengés gillettel.De egyébként például ez a szerkezet sem sokkal veszélyesebb mint mach 3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!