Másnak is törik a gyöngygyanta? Hiába tartom be az előírtakat, nem lehet lehúzni, mert törik.
Korábban patronos gyantát használtam a lábamra. Nemrég vettem pro-wax gyantamelegítőt, hozzá járt noname gyöngygyanta. Borzasztó volt. Elég kicsi csíkot tudtam húzni a lábamra, az is kb.2-3 mp-en belül megszilárdult, és alig tudtam lehúzni, mert tört. Fodrászkellékes boltban vettem Ro.ial márkájút, ezt javasolták, hogy jó. De ez is ugyanúgy törik,alig tudom lehúzni. Foszlik, morzsás állagú lesz. Ha egyből lerántom, miután felkenem, 1-2 mp-en belül, akkor nem veszi ki a szőrt. Másik márka A megoldás vagy ez mind ilyen? A patronossal nem volt bajom, csak a térd hajlat
ot nem tudtam rendesen leszedni, ill. A combnál, hónaljnál már nagyon fájt. Ezért is, illetve a gazdaságosság miatt is reménykedtem a gyöngygyantában.
Előre is köszi!
Maradj a patronosnál, a gyöngy gyanta semmirevaló...
Én is bedőltem a hirdetéseknek, hogy kíméletesebb, nem fáj, stb. a felét rajta hagyja, ugyanúgy fáj, és sokkal lassabb is, mint a patronos. Jó kis pénzkidobás volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!