Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hatékony izzadásgátlót testre...

Hatékony izzadásgátlót testre tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Tehát amit nem (vagy nem csak) hónaljra lehet alkalmazni. Sajnos nagyon izzadós vagyok és ilyen időben, mint amik most vannak, elég kellemetlen, hogy folyton tiszta víz a hátam, a mellkasom. Tudtok ajánlani valami jó megoldást? A Solutio antisudoricat már próbáltam, de sajnos nem bírja a bőröm, kisebesedett tőle, úgyhogy valami másra lenne szükség.

2024. jún. 8. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Old spice
2024. jún. 8. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Melyikre gondolsz a márkán belül?
2024. jún. 8. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Lényegtelen. Kenős dezodor legyen ne spray..

Bár a nemed nem ártott volna ha tudjuk.

2024. jún. 9. 11:58
 4/7 A kérdező kommentje:
A hátamat pont nem fogom tudni bekenni...
2024. jún. 9. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Hátad nem is lesz büdös ha izzad sem.
2024. jún. 9. 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Az lehet, de a pólót átizzadom, ami elég undorító látvány. Ez is számít, nem csak a szagok.

Ettől függetlenül köszönöm a segítséget.

2024. jún. 9. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen át fogod izzadni, de a kenős dezodortol nem leszel büdös.

Márkát akkor tudok ajánlani ha megmondod a nemed.

Fürdeni kell naponta ebben a melegben és gyakran cserélni a pólót. Mást nem tehetünk.

2024. jún. 9. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!