Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lesz szebb árnyalata a...

Hogy lesz szebb árnyalata a hajfestéknek?

Figyelt kérdés

Sötét barna hajból akarnák vöröset élénket😊😊

Vmi ilyesmit ---> [link] <---

Vagy ilyesmit jobban ---> [link] <---

Mivel a sötéten nem látni így egy csaj (nem kellékes boltban vettem)azt ajánlotta előtte szőkitsem ki 9oxiddal....

De mivel csak 1 db volt egy 60ml...így az alját 6.-os oxiddal kentem le... de ez sem volt elég.... (jelenleg most úgy néz ki a hajam hogy felűl szőke középen ilyen narancs😅 alul meg ilyen sőtét🤣🤣🤣)

Párom megkértem hozzon nekem oxidot... ő be ment egy kellékes bolba ahol a nő azt ajánlotta hogy 9.-oxiddal kenjem le nem kell hozzá szőkitőpor mert az csak annak kell aki szőkíteni akar...azt mondta elég kell legyen 2 db oxid... ugyan olyan márkáju mint az előző 60 ml...

Sőt helyesbítek bocsánat azt mondta a hajfestéket amit vettem azt keverjem össze az oxiddal és akkor meg kapom ugyan azt a színt ...de én most félek hogy mivel ilyen szívárványos a hajam hogy nem lesz jó...így én inkább le szőkíteném az összeset megint aztán úgy fel kenni rá a hajfestéket....

Ilyen hajfestéket vettem --> [link] <----

Vki ért hozzá vagy mit ajánlanátok...ha szőkítem elöször akkor világosabb lesz az árnyalat???kb milyent kapnák vagy ugyan ezt a színt kapnám ???

Vagy szerintettek tényleg csináljam úgy hogy csak oxiddal keverem a hajfestéket és nem azzal a színelőhívóval ami a dobozban van...és csináljam meg úgy????bár lehet hogy inkább a hajam miatt egyenlőre úgy gondolom inkább be szőkíteném aztán 2 hét után festeném be vörösre...

2024. jún. 8. 11:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Az oxid ilyen ---> [link]
2024. jún. 8. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A felső, már szőke részhez én nem nyúlnék, azt ne szőkítsd tovább. Szerintem az lenne a legjobb, ha előbb nagyjából egy színűre hoznád ki a hajad és utána festenéd. Nem baj, ha nem lesz tökéletes, az se, ha narancsos, mert viszonylag sötét vörösre akarod festeni, de azért ne legyenek drasztikus színeltérések, mint most. Legközelebb meg inkább várd meg, amíg lesz elég oxi vagy ha már muszáj választani, akkor inkább felül legyen sötét és alul világos.
2024. jún. 8. 14:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm🥰
2024. jún. 8. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha be szőkítem a hajam utána szerinted a vörös hajszínt 9%-os oxiddal keverjem vagy inkább azzal ami a festékben van színelőhívóval?Nem tudod milyen színt kapnék?😁
2024. jún. 8. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha már szőkíted, akkor nem kell keverni a festéket az oxival, hiszem már elég világos a hajad, nincs rá szükség pluszban. A hajad alját szőkítsd, nagyjából legyen egyenletes, utána meg mehet a festék a hagyományos módon.
2024. jún. 8. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Menj fodrászhoz, mielőtt leégeted a hajad.
2024. jún. 8. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Le szőkítettem...lassan egy fél órája van rajta de az alja nem akar szőkülni annyira...narancssárgás....menjek rá még egyszer??? Az aljálra?🥲

Mossam ki előtte vagy így menjek rá???

6.kommentelő...a párom is azt mondta amennyit költöttem rá annyi erővel már el mehettem volna fodrászhoz😊😅 nem baj most már bele vágok már nem hagyom abba ,aztán nem tudni mikorra kapnák 1 az időpontott is másik az hogy ilyen hajjal nem nagyon szeretnék mutattkozni az utcán😅

2024. jún. 8. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy néz ki most a hajad, esetleg egy fotód van (arcot kiszedheted)?

Így látalanban nem tudom mit kéne vele csinálni.

Ami az első két képen van, az valami féltartós cucc lesz (és szerintem Photoshop is van a képeken, az a haj túl szép, túl egyenletes, hogy igaz legyen)

Pl Manic Panic Vampire Kiss

De ezt is világos hajra kell tenni, egyébként nem lesz olyan

[link]

Amilyen hajfestéket vettél, az nem ez a szín. Az rozsda vörös lesz.

Ráadásul a tartós hajfesték mindig kevésbé intenzív, mint a féltartós.

2024. jún. 9. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Ami még hasonló féltartós:

La Riche Directions Pillarbox Red

Crazy Colour Vermillion Red

2024. jún. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!