Hogy lesz szebb árnyalata a hajfestéknek?
Sötét barna hajból akarnák vöröset élénket😊😊
Vmi ilyesmit ---> [link] <---
Vagy ilyesmit jobban ---> [link] <---
Mivel a sötéten nem látni így egy csaj (nem kellékes boltban vettem)azt ajánlotta előtte szőkitsem ki 9oxiddal....
De mivel csak 1 db volt egy 60ml...így az alját 6.-os oxiddal kentem le... de ez sem volt elég.... (jelenleg most úgy néz ki a hajam hogy felűl szőke középen ilyen narancs😅 alul meg ilyen sőtét🤣🤣🤣)
Párom megkértem hozzon nekem oxidot... ő be ment egy kellékes bolba ahol a nő azt ajánlotta hogy 9.-oxiddal kenjem le nem kell hozzá szőkitőpor mert az csak annak kell aki szőkíteni akar...azt mondta elég kell legyen 2 db oxid... ugyan olyan márkáju mint az előző 60 ml...
Sőt helyesbítek bocsánat azt mondta a hajfestéket amit vettem azt keverjem össze az oxiddal és akkor meg kapom ugyan azt a színt ...de én most félek hogy mivel ilyen szívárványos a hajam hogy nem lesz jó...így én inkább le szőkíteném az összeset megint aztán úgy fel kenni rá a hajfestéket....
Ilyen hajfestéket vettem --> [link] <----
Vki ért hozzá vagy mit ajánlanátok...ha szőkítem elöször akkor világosabb lesz az árnyalat???kb milyent kapnák vagy ugyan ezt a színt kapnám ???
Vagy szerintettek tényleg csináljam úgy hogy csak oxiddal keverem a hajfestéket és nem azzal a színelőhívóval ami a dobozban van...és csináljam meg úgy????bár lehet hogy inkább a hajam miatt egyenlőre úgy gondolom inkább be szőkíteném aztán 2 hét után festeném be vörösre...
Le szőkítettem...lassan egy fél órája van rajta de az alja nem akar szőkülni annyira...narancssárgás....menjek rá még egyszer??? Az aljálra?🥲
Mossam ki előtte vagy így menjek rá???
6.kommentelő...a párom is azt mondta amennyit költöttem rá annyi erővel már el mehettem volna fodrászhoz😊😅 nem baj most már bele vágok már nem hagyom abba ,aztán nem tudni mikorra kapnák 1 az időpontott is másik az hogy ilyen hajjal nem nagyon szeretnék mutattkozni az utcán😅
Nem tudom hogy néz ki most a hajad, esetleg egy fotód van (arcot kiszedheted)?
Így látalanban nem tudom mit kéne vele csinálni.
Ami az első két képen van, az valami féltartós cucc lesz (és szerintem Photoshop is van a képeken, az a haj túl szép, túl egyenletes, hogy igaz legyen)
Pl Manic Panic Vampire Kiss
De ezt is világos hajra kell tenni, egyébként nem lesz olyan
Amilyen hajfestéket vettél, az nem ez a szín. Az rozsda vörös lesz.
Ráadásul a tartós hajfesték mindig kevésbé intenzív, mint a féltartós.
Ami még hasonló féltartós:
La Riche Directions Pillarbox Red
Crazy Colour Vermillion Red
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!