Mit lehet tenni korai őszülés esetén?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, egy éve kezdtem el őszülni, de még nem szeretném festeni, mert egyrészt még nem igazán látszik (csak néhány hajszálam ősz), másrészt elvileg tönkreteszi a hajat a folyamatos festés. Nincs valakinek valami javaslata hogy ezt hogyan lehetne természetes módon megakadályozni? Olvasgattam a témában és sok mindent javasolnak (táplálékkiegészítők, stresszkezelés, vas-és rézpótlás elvileg segítene), csak kíváncsi vagyok hogy aki hasonló problémával küzd, annak bevált-e valami ezek közül, vagy simán annyiban hagyta.A választ előre is köszönöm!jún. 7. 15:57
2/8 anonim válasza:
Osztom az első véleményét. Hajfesték vagy semmi. Csíkokat tetethetsz bele, akkor kevésbé lesz feltűnő. De a festés örök macera, minél később kezded el, annál jobb.
3/8 anonim válasza:
A fiatal arc és az ősz haj együtt különleges kontrasztot ad, mondhatni szexi. Esetleg próbálkozhatsz a henna hajfestéssel, az nem károsítja a hajat.
5/8 anonim válasza:
#3. A henna az ősszel pont semmit nemtud kezdeni.
6/8 anonim válasza:
Én leborotváltam a fejem, és onnantól kezdve nem aggódom emiatt.
7/8 Noren1989 válasza:
Semmit, Csajszi.
Ez van, ezt kell szeretni.
8/8 anonim válasza:
Ne félj! Az ősz szép. Ha elhiszed még szebb lesz másoknak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!