Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az epilálás mennyire hatékony...

Az epilálás mennyire hatékony és hosszantartó? Tudtok esetleg ajánlani jó epilátort? És ha fájdalmas mennyire az?

Figyelt kérdés

#szőrtelenítés #Epiláláa
2024. jún. 7. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb mint a borotválás. 1-2 hétig kitart.

Legelőször fáj persze, de meg lehet szokni és ahogy ritkul, gyengül a szőr, úgy egyre elviselhetőbb. Én az intim területeket is epilálom, ott is elviselhető. Meg hát lecsúszik pár pohár borocska közben, úgyhogy nem is érdekel ha fáj :D

2024. jún. 7. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az epilátor a szőrtelenítés legjobb módja (az IPL, meg a lézeres szőrtelenítés után). Nem is mondanám, hogy fáj, szerintem abszolút tűrhető lábon. Nekem hónaljnál kisebesedett, szóval én ott lemondtam róla, intim területen meg fáj mint a fene, de megéri.

Amúgy meg a legolcsóbb Braun vagy Philips megteszi ha nincsenek extra igényeid. Szóval ha nem kell a vezetéknélküliség, meg mittudjaménmi, akkor a legolcsóbb megteszi, az is bírni fogja vagy 10 évig legalább.

2024. jún. 8. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáltam a gyantázást és az epilálást is, hát a gyanta kéjutazás volt a géphez képest. Egyébként nekem az IPL jött be, alap philips lumea gépem van, szinte teljesen eltüntette a szőrt. Semmiféle pirosság vagy benövés nincs.
2024. jún. 10. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Kb ugyanannyira hatékony és hosszantarto mint a gyantázás. Viszont nem kell megvarni hogy 4-5 mm hosszú legyen a szőr, mielőtt újra epilalsz. Míg a gyantazasnal érdemes.

Eleinte jobban fáj, de ahogy az egyik előző hozzászóló írta, ahogy ritkul-gyengul egyre kevésbé. Ráadásul minél gyakrabban csinálod, annál gyorsabb művelet és alig érzed.

2024. jún. 14. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!