Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajszárító tényleg jobban...

A hajszárító tényleg jobban megkíméli a hajam, mintha inkább törölközővel-dörzsöléssel szárítanám?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor jelentős a különbség?

2024. jún. 5. 01:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Vizesen a haj szerkezete sérülékenyebb, ezért elvileg nem szabadna dörzsölgetni, mert jobban töredezik.

A hajszárítót pedig ésszel kell használni, különben az is durván tönkre tudja tenni.

2024. jún. 5. 05:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Dörzsölni nyilván nem jó, itasd inkább fel a nedvességet, esetleg valami finomabb anyagú dologgal, aztán hővédő és hajszárító.
2024. jún. 5. 05:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy a kettes írja. A dörzsölés roncoslja és szétválasztja a végeket. Nyomkodó mozfulatokkal itasd fel.

A hajszárítót meg ne kózelről, ne a legmelegebben. Az picit tudja száritani de azt egy balzsam vsgy olyaj visszahidratálja vagy egy hővédő spray megelozi

2024. jún. 5. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:

hat en csak dorzsolom rovid ideig aztan gyorsan a vizet a fejborrol igy lerazom azt kesz meg beallitom ahogy akarom aztan ugy szarad meg. Ha te mezes-mazos hajat akarsz lehet valoban nem ez a legjobb megoldas, de nekem semmi bajom, nem vettem eszre, hogy uvegszilankos lenne a hajam vege, sot irigylik sokszor a csajok meg egy ket ismerosom csavo akinek keves van hogy kene az enyembol adhatnek -e. Raadasul a dorzsolessel picit masszirozod nem ugy kell mint a falat csiszolni, lassan szaraz torolkozo egy ideig hogy a fejborrol lejojjon ha kicsit is hosszabb mert nekem pl ha mar csak 2cm alatta "elszaporodnak" a mikroorganizmusok amikre allergias vagyok borgyogyasz mondta. EN nem is hasznalhatom a DM-es meg ilyen meg olyan samponokat egyebkent. Receptesek hasznalok, det.sulf van benn meg nizoral. Ennyi hatoanyag. A dorzsolessel olyan mint egy enyhe masszirozas ami jo a fejnek en hiszek abban. nagyapam is mindennap dorzsolte a hajat utana fesulte. Olyan kbaszott suru volt a haja emlekszem mint a nyari fu egy rendesen gondozott mezon. plusz en langyos - meleg vizzel mosok. nem tom ez szamit e.

Szerintem senkinek akinek nem hajlamos a kihullasra, nem hullott ki a haja meg jott szet dorzsoles miatt, hacsak nem modell es lenyalt haj kell neki.

2024. jún. 5. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Hosszú hajat nem ajánlott dörzsölni, maradjunk annyiban, de férfiak kategória, ha valaki havonta levágja a haját, annak tulajdonképp mindegy, ha ilyen 5-10 centis haja van max.
2024. jún. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!