Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnátok tanácsolni az...

Mit tudnátok tanácsolni az izzadás elkerülésére a lágyékhajlatban?

Figyelt kérdés

Rendszeresen borotválok. Próbáltam már hintőport, krémdezodort, golyós dezodort is használni azon a tájon, de sajnos a nagyajkamon ezektől allergiás kiütés, viszketés jelentkezik. Ezek nélkül viszont a lágyékhajlat nagyon hamar izzadni kezd és izzadtság szagú. Este alaposan tusolok, tusfürdőt használok. Reggel intim géllel vagy szappannal mosakodom. Napközben bugyit cserélek szükség szerint.

Ti hogy álltok ezzel a dologgal?

2024. jún. 5. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Elsősorban kizárólag 100%- os pamut fehérnemű.

A bőröd érzékenységének több oka lehet. Kérd bőrgyógyász tanácsát.

2024. jún. 5. 00:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. szülésem óta van ez, azóta sokkal jobban és sokkal büdösebben izzadok, pláne arrafelé.. Még a mosástól sem jön ki a szag a bugyikból, 100%-os pamutokat használok. Már egészen beletörődtem, 8 éve ez a helyzet...
2024. jún. 5. 02:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Hintőpor vagy kíméletes izzadásgàtló spray, de csak akkor, amikor a bugyi már a helyén van.
2024. jún. 5. 06:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2024. jún. 5. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!