Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tini lányok! Vonzó a géppel...

Tini lányok! Vonzó a géppel mindenhol nagyon rövidre, egy hosszra nyírt haj egy fiún, amúgy jó fejfoma, szép arc, szemek mellett? Szexi vagy red flag?

Figyelt kérdés

Most egy ideig külföldön voltam. Kérdezgettem nem magyar lányokat is, mutattam nekik képet magamról olyan hajjal. Többen azt mondták, hogy férfias, menő és helyes, rajtam különösen jól mutat, mert kiemeli az arcom, szemeim stb. De voltak akik azt mondták, hogy a lányok többsége nem szereti, mert még belőni sem lehet, semmilyen az egész, nem lehet beletúni stb.

Gondolkodtam, hogy nyárra nyírassak egy ilyen gépi haját magamnak, esetleg oldalra valamilyen csíkkal, hogy ne legyen semmilyen, de ne is kelljen vele vesződni. Valami iyesmire gondoltam: [link]

[link]

De csak gondoltam rá, maradhat a mostani is (most viszonylag hosszabb hajm van) vagy lehetne más is.

Mit gondoltok az ilyen hajról? Szexi vagy red flag?

jún. 2. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor már borotváld a fejed tükörsimára inkább. Annak nem tudok ellenállni ❤️ 19L
jún. 2. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon láttam még férfit, akinek jobban állt volna a lenyírt haj mint a picit hosszabb, de ez nem jelenti azt hogy neked ne lenne előnyös. Szerintem azt a frizurát válaszd, amit leginkább magadénak érzel, mert úgyis azzal leszel a legmagabiztosabb, és a magabiztosság mindenki számára vonzó.
jún. 2. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ronda.
jún. 2. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem jó, nekem egyáltalán nem tetszik.

Az első meg valószínűleg fétises pasi.

jún. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!