Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A legjobb arckezelést kérem...

A legjobb arckezelést kérem pattanásos, aknés, foltos bőrre. Ajánlanátok Budapesten egy profi orvost?

Figyelt kérdés

máj. 31. 23:39
 1/1 anonim ***** válasza:
71%

Első körben egy teljes hormonpanel vizsgálat kell majd, az alapján a bőrgyógyász ad majd gyógyszert, mellé pedig keress egy jó kozmetikust, aki csinál savas hámlasztás, bőrcsiszolást.

Magán bőrgyógyászból szerintem bárki jó, lényeg hogy tényleg küldjön el vérvételre előtte.

Kozmetikusból pedig oda mennék, ahol Vagheggi termékeket használnak.

Ha nem hormonális oka van, akkor egy táplálkozási tanácsadót is felkeresnék a helyedben. Nekem az okozott hatalmas bőrkép javulást, hogy teljesen kizártam a tejtermékek fogyasztását - nem vagyok laktózérzékeny, de a tejtermékekben lévő kazein gyulladást okozott a szervezetemben, ami az arcomon lett látható.

jún. 1. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!