Mit tudnék csinálni azért, hogy ne legyen bozontos a hajam? Van rá valamilyen termék vagy ilyesmi?
Szerintem, ellenőrzésképp:
A: a körkefés szárítót forgasd folyamatosan szárításkor a hajban, nem jó, ha csak húzod-fésülöd vele a hajad, mert úgy nem simítja le jól a hajszálakat. Van egyébként automata forgókefés eszköz is, de nem tudom, mennyire erős, személyes tapasztalatom nincs vele.
B: szárításkor egyszerre ne vegyél fel nagyobb mennyiséget a kefére, mert csak az szárad szépen, ami közel van a kifújt levegőhöz, tehát teljesen és egyenletesen át kell fújnia az egész tincset, amit éppen szárítasz.
C: ha a fenti se elég, lehet, hogy túl erős a hajad egy sima szárítós formázáshoz. Ha így van, nem nagyon lehet kikerülni a vasalót a sima hajhoz.
Termék:
hajadnak megfelelő balzsam / maszk
leave in spray-t érdemes lenne megpróbálnod
valamilyen hajformázó termék, elsősorban blowout kategóriából
(+hajvasaláshoz hővédő spray)
Igazából mindhárom termék abban segíteni fog, hogy amikor szárításra kerül a sor, a hajad könnyebben átfésülhető, kihúzható legyen a kefével, a styling termék a formatartásban is segít.
(Ilyen hajra egyébként olajos vagy szilikonos hajápolókat szoktak tenni szelídítésként, de ezek a hajhosszra valók. Mivel rövid a hajad, nem lenne jó szerintem, zsírosít.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!