Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválkozás utáni pirosodás?

Borotválkozás utáni pirosodás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Borotválkozás utáni kipirosodás megszüntetéséhez lenne valakinek ötlete. Mit érdemes használni?

2024. máj. 13. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
2024. máj. 13. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
De jó a körömvirágkrém is. Herbáriában kapsz. Nem drága.
2024. máj. 13. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Én aloe gélt szoktam hasznàlni, nekem nagyon bevált
2024. máj. 13. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Arcszeszt használsz? Cseréld le ilyesmire:

[link]

2024. máj. 13. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Kókuszolaj, testápoló. Borotválkozás közben borotva hab vagy babaolaj nagyon jó.
2024. máj. 13. 20:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Az első válaszoló által linkelt terméket kipróbálom a többiek által írtak egyikse használ sajnos...se aloe gél se herbáriás dolgok,se Gillette borotválkozás utáni gél se semmi....ötletem sincs sajnos
2024. máj. 19. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Eleve csak fürdés után borotválkozz. Akkor puhább a szőröd. Még vizes arcra kend fel a habot, vár pár percet és utána lassú mozdulatokkal borotválkozz és lehetőleg csak egyszer menj át egy bőrfelületen. Ne felejts el lemosni a borotvahab maradékát és lehetőleg ezt is hideg vízzel. Aztán finoman itasd le a vizet az arcodról tiszta törölközővel, ne olyannal, amibe már lábat, popót töröltél. És jó borotvát vegyél, amit szintén hideg vízzel öblítesz előtte és közben, és borotválkozás után alaposan kimosod belőle a szőrt és a bőrt. Nekem a wilkinson borotvák váltak be, sokkal élesebbek, mint a gilette. Sztem a borotválkozáson több múlik, mint hogy it kensz magadra utána.
2024. máj. 24. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es: Fürdés után szoktam mindig. Igen vizes arca szoktam felkenni a habot. Ebből is próbáltam több félét. Van a Gillette-nek Senisitive próbáltam ezt is de teljesen mindegy milyet veszek....Több helyen ugyanúgy kipirosodok sajnos. És elég gáz így utcára menni de úgy néz ki ezen már nem fogok tudni változtatni.
2024. máj. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!