Nagyon zsíros a bőröm, főleg az orromon és a homlokomon, délutánra nagyon fénylik. Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltam az összes zsíros bőrre javasolt terméket, pl niacinamide, szalicilsav, pórus összehúzó krém, de sosincs semmi változás... kezdek kétségbe esni, 24 éves vagyok, nem kamasz, de egyszerűen bármit csinálok nem lesz jobb. Van bárkinek bármilyen ötlete?2024. máj. 6. 15:09
1/4 anonim válasza:
Ne egyél annyi zsíros és olajos ételt.
Mosd meg pl. délben az arcod hideg vízzel.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk mindenki változò, tehát nem mondom, hogy rajtad is segít, nekem a homlokom tocsogott a zsírtòl, mindegy milyen mattítò krémet használtam rá, max 2 òra és zsíros volt ismét, elegem lett és ugy döntöttem nem kenek semmit a homlokomra, csak megtisztítom arctisztítòval, azòta nem zsíros, már bánom, hogy sùlyos összegeket költöttem különböző mattítò cuccokra.
3/4 anonim válasza:
Papírt zsebkendő, púder. Semmilyen mattító krém, kémiai hámlasztás, semmi nem vált be.
4/4 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nálam, most a C vitaminos arclemosóval és az olajpapírral próbálkozom. Nyáron borzalmas a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!