Hány éves kortól lehet ezeket a termékeket használni?
Áprilisba töltöttem a 16-ot és szeretném kipróbálni a koreai arcápolást.
Nem gondolkodtam komoly rutinban, 4 lépés.
Ki is néztem a termékeket és azt szeretném megkérdezni, hogy ezeket lehet -e ennyi idősen használni. Tehát jól-e fiatal bőrre?
1. [link]
2.
3.
4.
Illetve szeretnék kipróbálni egy cushion alapozót. Ezt használhatom?
Ahogy nézem, ezek egy lemosó, egy toner, ami gyengéden hámlaszt is, egy hidratáló krém és egy fényvédő. Meg ugye az alapozó. Nyugodtan használhatod őket 16 évesen is.
Amúgy ha szimpatikus a márka, amiből az első 3-at választottad, a fényvédőjét is tudom ajánlani, most pont azt használom és nekem bejött. De a BOJ is jó.
Már miért lenne felesleges ha valakinek nem annyira szép a bőre?
Köszi! A fényvédőt azért vettem másik márkától, mert nagyon sok jót hallottam róla.
Azért vagyok benne bizonytalan, mert nem tudom, hogy van-e bennük öregedésgátló hozzávaló. Mert elvileg azokat nem szabad 25 év alatt használni.
Normálisak vagytok ti??? Hámlasztót 16 évesnek?
A hidratáló, fényvédő teljesen rendben van, de azzal a savas hámlasztóval tönkrevágja a bőrét ennyi idősen.
A hámlasztók nagyon nem tinilányok bőréhez készülnek.
Én azt olvastam, hogy az egy gyengéd hámlasztó. Illetve, hogy heti 2-3 használattal rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!