Túl hamvas szőkéből a hamvasító kioldása házilag?
Figyelt kérdés
Sajnos eggyel hamvasabbat kértem az amúgy szuper fodrászomtól de ez már annyira hamvas hogy sötétnek/ősznek hat a szőkített (eredetileg világosbarna) hajamon.
Fel lehet valahogy gyorsítani a hamvas árnyalat kikopását? Tartós 8-10 mosásos hajszínező van rajta a leszívott szőkén.
máj. 3. 16:11
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi, sejtettem de megerositettel.
Illetve a neten fellelt otletek alapjan megmostam korpa elleni melytisztito samponnal amibe citromlevet kevertem es utana egy bezsszoke hajmaszk…
Semmi nem valtozott :(
Ma elmentem egy biohairbe, leszivtak ezt az osz szurkes szint, alatta szepen melirozott platina volt amit tonerrel bemostak rendes kozepes szokere.
Kertem meg ra valami speci hajpakolast, hogy ne menjen tonkre a hajam.
Most normalisan nez ki.
máj. 5. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!