Henna+indigóval befestettem a hajam, most viszont eléggé feltünő és gagyi hatást kelt, úgy érzem, inkább végig mennék rajta nullással, van erre megoldás, vagy csak a nullás?
Nem tudom mit értesz gagyi alatt.
Azóta gondolom rajöttél hogy az indigó kopik, és a henna színe is sötétül, tehát az összhatás nem azonnal látszódik.
De elég homályos amit írtál, ha leírod mit látsz feltünőnek és gagyinak, akkor leírom hogy változtass rajta ha lehetseges.
Igen, a színe változik az első 2-3 napban. Amúgy ha túltoltad az indigó ezért túl sötét lett esetleg akkor citromsavas pakolással lehet lekoptatni. De csak az indigót, a hennát nem.Ha elégedett vagy a színével akkor pár alkalommal elég tőfestest, utána pár hónap után az egészet érdemes hogy frissítsd a színét.
Neked az ősz részeken is barna lett vagy inkább vörös?
az ősz részeken, ha bizonyos megvilágításba nézem akkor inkább vörös ez a bajom.. de most nézem a kutyám szőrét, és neki is olyan vörös szerű bizonyos színben, pedig tök fekete szőrű kutya
szóval az is lehet, már a paranoia beszél belőlem lol
En konkretan nem mosok hajat
Probalok keves szenhidratot enni igy legalabb nem lesz korpas a hajam
most megnéztem újra, abban a fényben, igen most már egyértelműen vörös nincs mit tenni, kb vagy másfél hetente festem
vagy rájövök, hogyan lehet a hajam korai őszülését visszavinni eredeti színére, ezt próbálom már megfejteni egy jó pár éve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!