Esküvőre rövid haj az nagyon férfias?
Figyelt kérdés
Júniusban lesz az esküvőnk vőlegényemmel. Most vállig érő hajam van és régóta mondja, hogy milyen jól állna nekem, neki legalábbis tetszene, ha egészen rövidre levágatnám a hajam. Ezt meg is beszéltük az esküvő utánra, de most azon gondolkodom, meglepem, és már menyasszonyként is rövid hajú leszek. Azon dilemmázok csak, hogy egy rövid haj nem túl nőietlen menyasszoynként? pl felgépelt tarkó fátyollalápr. 25. 10:44
12/22 anonim válasza:
Én konkrétan 1 mm-es frizurával mentem férjhez tavaly. Aznap vágattam le, váll fölé érő long bob fazonból. A párom anno viszonylag rövid hajjal ismert meg engem, és megbeszéltük, hogy az esküvőre majd rövidebbre vágatom, de hogy ennyire, az meglepetés volt :) mindenképpen valami merészet és emlékezeteset akartam arra az alkalomra. Szerencsére a családi, baráti körünk nem túlságosan konzervatív, jól fogadták ezt is, sokan dicsérték, milyen jól áll :) a páromnak pedig nagyon is bejött, azóta is mondja, milyen izgalmas voltam vele, és nyírassam le megint úgy. Azóta a hétköznapokra megnövesztettem egy kevésbé extrém fazonra, de gondolkozom rajta én is, hogy nyárra majd lekapom ismét :)
13/22 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni, milyen jó naszejszaka keveredett ebből. 😉
máj. 24. 18:35
14/22 anonim válasza:
12. vagyok: a konkrét kérdésre még annyit, hogy sosem voltam az a hosszú hajas típus, de egyáltalán nem tartom magam férfiasnak, minden más szempontból szeretek tényleg nőnek kinézni. Az esküvőre is rendesen megvolt a menyasszonyi ruha, smink, miegymás :)
15/22 anonim válasza:
12-es nyárra próbáld ki hogy le is borotválod teljesen.
16/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, valószínű, hogy már megvolt az esküvőtök, talán már a nászúton is túl vagytok. Megtartottad a hajad? Mi lett?
17/22 A kérdező kommentje:
Nem vágattam le az esküvőre, azóta viszont igen. Nagyon rövid pixie és iiiimádom!
júl. 17. 07:16
18/22 anonim válasza:
Egyszer menj tovább és próbálj ki egy még rövidebb hajat is
19/22 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Mert ennél kb már csak a kopasz a rövidebb
júl. 17. 07:23
20/22 anonim válasza:
Nem az a következő vannak például a különböző tüsi frizurák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!