Nagyon kiábrándító a póthaj? Miért szólja le mindenki?
Nekem nagyon vékonyszálú a saját hajam. Genetika, anyukámé is ilyen. Egészséges, fényes hajam van, de nincs neki tömege, nem áll sehogy, pedig nem egy hosszt és fazont próbáltam ki. Volt alig vállig érő, volt fokozatosan vágva, most meg az egész a mellemig ér. Ez már hosszúnak számít, nem is a hosszabbítás miatt, hanem a tömegnövelés cèljából csináltattam póthajat. Szép, igényes, valódi európai emberi haj. Ne ilyen dohányboltos eladó feelinget képzeljetek mellé. Eddig mindneki azt hitte, hogy a sajátom, de amikor megtudják, hogy pót, sokszor elkezdik, hogy mineeeek az, nem keeell.
Őszintén, ezt mindig dús hajú nőktől vagy férfiaktól kapom. 😢 Ahogyan azt is, hogy magammal kell rendben lenni, nem póthajat rakatni. Én rendben vagyok magammal, de ezt csak azt értheti, aki szintén “selyem hajjal” született, és olyan, mintha kis pihék lennének a saját hajszálai. Amikor összefogom a póthajat a kezemben, és érzem mennyire vastag és dús, az leírhatatlan érzés. Ahogyan egy volumennel megáldott frizura is hatalmasat dob a külsőmön.
Nekem taszító a gondolat, hogy pl beletúrok, és az valaki másnak a haja. Nem tudom megmagyarázni miért. Férfiként is inkább elfogadom, hogy kopaszokdok mint hogy parókát hordjak.
Ettől függtlenül senkinek semmi köze hozzá. Ha neked tetszik, akkor hordd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!