Bajusz gyantázás?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Régóta foglalkoztat már ez a kérdés, mik a tapasztalataitok? Hallottam olyan verzióról is, hogy valaki szőkíteni szokta.
Őszintén szólva mindkét opció elég félelmetesen hangzik nekem, félek, hogy a gyanta után erősebben nőne vissza (tudom elvileg pont, hogy nem tud, de akkor is), vagy, hogy a szőkítés nem hogy eltakarja, hanem túl világossá és láthatóvá teszi.
Nem túl észrevehető egyébként, legtöbb esetben szőkének látszik, a kocsi középső tükrében, ha erősen süt a nap szoktam észre venni, de akkor is nagyon zavar.
:(
2024. ápr. 18. 15:54
1/3 anonim válasza:
Nekem a gyanta nem hozza le (otthon próbáltam többfélét) és sokszor ki is sebesedet. Mini eilátor jött be. Nekem sűrűbb és sötétebb pehelybajszom van. Kb 1,5-2 hetente epilálom.
2/3 anonim válasza:
Menj kozmetikushoz, ő pikk pakk legyantázza neked, nem egy drága mulatság. Otthon is megcsinálhatod magadnak egyébként, viszont ha nem vagy biztos magadban, akkor marad a kozmetika. Epilátort magambòl kiindulva nem ajánlom bajusz eltávolításra. Gyanta után ritkul a szőr valamelyest, tehát kizárt dolog, hogy erősebb és több lesz. Szőkítés nekem nem szimpi, volt ismerős akinek elég erős bajsza volt, amit szőkített, borzasztò volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! :)
2024. ápr. 19. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!