Salátaevés (különböző saláták esetén, pl madársaláta) után a körmeimnél piszkos lesz, lehet, hogy megfogja, beszínezi a saláta. Körömkefével is mostam - a bőr már megsérült, de még mindig piszkosnak néz ki. Mivel jön le?!
Áztattam is már pl fürdés közben, úgy sem jött le.
Mi olja az ilyen "zöldség" színeket?
Avokádó is meg tudja fogni. Vendéglátásban gyakran van ilyen, szakácsoknál.
Antiszeptikus kézgél, tömény alkohol vagy hypó kiszedi.
#1. Nem kézzel eszem, hanem szájjal. A madársalátát kézzel tettem a számba.
Az a fantasztikus ötlet, hogy legközelebb egyem evőeszközzel a salátát, a jelenlegi elszíneződést eltávolította a kézbőrről? Segítek: nem!
Tanuljatok már meg a kérdésre válaszolni!
#2. Nem ez a kérdés.
#3. Köszönöm szépen! Igen, más zöldségek is elszínezik, pl cékla, répa, krumpli, illetve ezek hámozása, szeletelése.
Meg kell várni hogy kikpojon.
Illetve megelőzni lehet. A rendszeresen hidratált bőrt kevésbé fogják be. Na meg a salátát edd villával. A zöbbi zöldség pucolásához meg vehetsz kesztyűt. Vagy csináld gyorsabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!