Brazil cacau vagy a cocochoco hajegyensítésre szavaztok?
Most határoztam el, hogy kipróbálom a tartóshajegyenesítést.
Nézegetem a fodrászok weboldalát és 2 lehetőség van főleg, de nem tudok dönteni.
Erősen hullámos vastagszálú szálkás hajam van.
Aki már próbálta ilyen típusú hajra, annak melyik egyenesítés jött be? A Brazil vagy a cocochoco?
A brazilt már nem igazán használják. Legalábbis régen volt benne formaldehid. Lehet azóta már kivonták belőle ezt.
Alapvetően egyiket se szokták javasolni, mert ha kimegy a hatása, akkor rosszabb lesz mint volt.
Az én hajam már alapból szörnyen ronda, ezért gondoltam, hogy kipróbálom.
Ha csak 2 hónapig lenne a kezelés után vállalható a hajam, nekem már akkor is megérné.
Csak dönteni nem tudok, melyik legyen a kettő közül.
Az én fodrászom nem csinálja, így véleményt sem tud róla mondani.
Ha meg olyan fodrász kérdezek amelyik foglalkozik vele, az úgyis azt ajánlja, amelyikkel ő dolgozik :)
Erősen hullámos, de vékonyszálú. A legkisebb párától is vattacukor lesz a hajam helyén, állandó foglalkozást igényel, göndören hagyva csak aznap szép, mikor frissen van mosva, és magától szárad.
Mióta egyenesítve van, hónapokra elfelejtem a hajvasalót, csak megmosom, megszárítom, és szép, egyenes, fényes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!