Volt már olyan, hogy annyira elcseszte a fodrász a hajatokat, hogy szinte szégyelltetek emberek közé, utcára menni?
Tegnap voltam fodrásznál, átmenetet akartam volna csináltatni lent géppel, erre teljesen elrontotta és úgy néz ki, mintha csak simán nullás géppel lenyírták volna, mint egy tininek. Fent szépen vágta, de a lenti miatt most hatalmas a kontraszt.
Szerintem a szüleim sokkot fognak kapni, ha hétvégén hazamegyek😂😂😂
Most nagyon gimisnek érzem magam ezzel a hajjal🥲
27/F
Igen.
Kb ilyet akartam:
Valami olyasmi lett mint az új Holló remake főszereplőjének. Oldalt szinte kopasz, hátul hosszabb, a tarkómnál vagy 5 centivel hosszabb. Valami elbaxott mullet lett.
Én már a fodrásznál bőgtem és le q anyáztam. Nem fizettem érte, de nem is vitázott..
Otthon egyenletesen letúrtam géppel hátul is. Pár hétig pedig parókát hordtam.
28n
nekem a végeredmény nem nézett ki rosszul, viszont jóval rövidebbre vágta mint kértem. kb 10 éves sztori, valamivel lapocka alá ért a hajam és vállig akartam vágatni, de váll fölé ért sokkal és hozzá tépett meg layered, eléggé emós lett a végeredmény és nagyon furcsán éreztem magam utána :D pár napig hiányzott az a hajhossz.
- 24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!