SOS! Mi lehet ez (kép)? Tyúkszem, szemölcs, vagy valami más?
Figyelt kérdés
Egyrészt a képek nem túl minőségiek, ennyit tudtam kihozni a telómból, hát nem nagyon van fókusz…
Másrészt aki undorodik a fent említett dolgoktól, az kérem ne kattintson a linkekre!
A válaszokat előre is köszi!
Nem teljesen kemény és száraz, hanem kívül puhának érzem és belül van egy keményebb csomó…
Valamint nagyobb mint ahogy ezeken a képeken tűnik, bizonyos szögből jobban látszik csak nem tudtam jól lefotózni.
ápr. 9. 23:46
1/5 anonim válasza:
Tényleg nem jó képek, de inkább szemölcsnek nézem.
Elég rossz helyen van.
3/5 anonim válasza:
Nem látszanak a pici vérerek (feketés pontok), így van esély rá, H tyúkszem. De a háziorvosod is megmondja, menj el hozzá
4/5 anonim válasza:
Egyértelmű tyúkszem. Nekem is szokott lenni. Nem nagy szám. Vágd ki bőrvágóval.
5/5 anonim válasza:
Tyúkszem.
Bőrgyógyász ad szakvéleményt, gyógyszert, kezelést.
Ne piszkáld!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!