Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Loreal hajfesték milyen?

A Loreal hajfesték milyen?

Figyelt kérdés
Használt már valaki a drágábbik termékeiből (Excellence, Féria stb.) szőke vagy barna szinűt? A szőke mennyire fogja be a hajat? Kb mennyi ideig nem kell újrafesteni? Csúnya nagyon ha elkezd lenőni? Melirozva van a hajam, de gondoltam váltok és az egészet egy jó minőségű festékkel befestem. Mit gondoltok?
2009. jan. 5. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Helo, én is Loreal hajfestéket használok, bár feketét, de azt elmondhatom, hogy nagyon szép fényes a hajam tőle. Tudom, hogy más hajszínre vagy kíváncsi, de legalább ennyit hozzátettem én is :) !

Én október elején festettem be, és csak most készulök fodrászhoz :) Szépen befogja nekem a hajamat, mondom fényes. Nekem egyáltalán nem csúnya amiko kezd lenőni, mert nekem alapból nem fokozatosan nől le a festék, annyira észre se lehet venni!

2009. jan. 5. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi. amugy otthon festetted vagy fodrasszal?
2009. jan. 5. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Szeretek minden a fodrászra hagyni, hogy tényleg szép munkát csináljon, nem pedig otthon. De ez egyéni, én a fodrászra szavazok!:)

Első válaszoló voltam.

2009. jan. 5. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

én holnap fogom festeni Féria-wal :) De eddig csupa csupa jot hallottam rola :) a barátnőmnek is ijennel wolt festwe szőkére és nagyon szép lett tőle :).(sötétbarnábol)

szowal a Féria-t csak ajánlani tudom :)

remélem segitett

2009. júl. 10. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nemrég festettem be barnára a hajamat Excellence-el, előtte nagyon világos szőke voltam. Nagyon szépen befogta a hajamat, és ahogy elkezdett kopni a festék (mivel szőke ledob mindent..) pár árnyalattal világosabb lett, de szép egyenletes és természetes hajszínt ad még most is, nem azt a sárgás sz*rt mint a többi olcsó festék,Szóval én ajánlom, de csodákat ne várj tőle, lenövésed ugyanúgy lesz,havonta kell festened és ugyanúgy tönkreteszi egy idő után a hajadat. (de még mindig 1000szer jobb mint a londa..vagy hasonló)

Amúgy fodrász festette be nekem hozott anyagból.

2010. máj. 29. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!