A Loreal hajfesték milyen?
Helo, én is Loreal hajfestéket használok, bár feketét, de azt elmondhatom, hogy nagyon szép fényes a hajam tőle. Tudom, hogy más hajszínre vagy kíváncsi, de legalább ennyit hozzátettem én is :) !
Én október elején festettem be, és csak most készulök fodrászhoz :) Szépen befogja nekem a hajamat, mondom fényes. Nekem egyáltalán nem csúnya amiko kezd lenőni, mert nekem alapból nem fokozatosan nől le a festék, annyira észre se lehet venni!
Szeretek minden a fodrászra hagyni, hogy tényleg szép munkát csináljon, nem pedig otthon. De ez egyéni, én a fodrászra szavazok!:)
Első válaszoló voltam.
én holnap fogom festeni Féria-wal :) De eddig csupa csupa jot hallottam rola :) a barátnőmnek is ijennel wolt festwe szőkére és nagyon szép lett tőle :).(sötétbarnábol)
szowal a Féria-t csak ajánlani tudom :)
remélem segitett
Én nemrég festettem be barnára a hajamat Excellence-el, előtte nagyon világos szőke voltam. Nagyon szépen befogta a hajamat, és ahogy elkezdett kopni a festék (mivel szőke ledob mindent..) pár árnyalattal világosabb lett, de szép egyenletes és természetes hajszínt ad még most is, nem azt a sárgás sz*rt mint a többi olcsó festék,Szóval én ajánlom, de csodákat ne várj tőle, lenövésed ugyanúgy lesz,havonta kell festened és ugyanúgy tönkreteszi egy idő után a hajadat. (de még mindig 1000szer jobb mint a londa..vagy hasonló)
Amúgy fodrász festette be nekem hozott anyagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!