Ciki ha a fodrászhoz mérőszalaggal megyek legközelebb?
5 helyett 10 centit vágott le legutóbb. Ha szó nélkül vissza se megyek sose tudja meg mi volt gond.
De így meg engem fog furcsának nézni... kezébeadom a mérőeszközt, na mostmár annyi legyen amennyit kérek.
Ti mit szólnátok erre fodrászként?
Lehet hogy ciki, lehet hogy hülyének néznek, de tudod mit, igazad van.
Nagyon sok ismerösöm van, aki már nem mer elmenni fodrászhoz, mert mikor azt kérik a fodrásztól, hogy vágjon egy picit a végéből, akkor levág 8 centit.
De persze ezt velem is eljátszotta már fodrász.
Én egyszer csak festésre mentem, és úgy lett vágva a hajamból, hogy azt én nem akartam.
Sajna anyámmal mentem, anyám mindig ahhoz a fordászhoz jár, falun, nyilván ott volt a nyomás, hogy ne égessem le anyut azzal, hogy teátrálisan ellenkezem, vagy nem fizetek olyan szolgáltatásért, amit amúgy nem kértem. Végülis úgy voltam vele, hogy 1-2 centi oké, nem gáz, annyit megér a kellemetlenkedés csökkentése. A hajam tök szr formára lett vágva, többet is vágott, mint amit mondott. Aztán persze fizethettem a vágás+festést. Úgy, hogy mint mondtam, a vágást nem kértem, rám lett tukmálva, nem is lett olyan, amibe megegyeztünk.
#4 az lehet. De ezt a vágás előtt meg kene beszélni a vendéggel.
Kérxező: baj és bunkó is. Inkább keress másik fodrászt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!