Létezik olyan fényvédő arcra amitől nem úgy nézz ki az ember mint egy élőhalott?
1. Kémiai fényvédő. Koreai kozmetikumok között pl. szép példák vannak, de a francia Mikitika, a La Roche-Posay felrázós-flakonos cucca is jó.
2. Színezett fizikai fényvédő.
3. Az a ritka fizikai fényvédő, aminek a formulája elbírja. Nekem nem volt türelmem megkeresni.
A "kenj belőle keveset" a fényvédő célját kompromittálja.
A fizikai fényvédő lebutítva azért fizikai, mert fizikailag egy plusz réteget teszel az arcodra. Cink-oxid, titánium-dioxid tartalmúak.
Kémiait keress.
Revuelle, Revox pl. nagyon jók, mattítanak, és nem hagynak semmilyen réteget.
Pontosan több kutatás is kimutatta hogy az emberek nem használnak elég fényvédőt, és én a védelemhez elegendőt használva mindig hófehér arcot kaptam amit bárki kiszúrt.
Köszönöm pont ezért keresek kémiai fényvédőket, de alig találni, megnézem az említett márkákat
Nekem a koreai spf-ek mind jók. La Roche Posay olyan, mintha ragasztót kennék a fejemre.
Beauty of Joseon, Missha, Farmstay, Skin79 mind jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!